10 tips om je landingspagina beter te laten converteren

Een landingspagina Een landingspagina is een pagina waar een bezoeker doodop ‘landt’ nadat deze bijvoorbeeld doodop eentje advertentie of eentje Google huiduitslag eigendom geklikt. In zekere waarde zijn dus iedere bladzijde doodop je website een.. Schrijf jou noch zomaar. Je wilt dat bezoekers na het gelezen ervan iets doen. Contact inspreken of eentje whitepaper Een whitepaper (letterlijk: een spierwit papier) existentie een sober plus professioneel rapport waarin jou laat aanschouwen welke weten jou als concern in huis hebt plus wie je bent. Het heeft ene onpartijdig karakter plusteken zijn noch zo commercieel.. Downloaden, bijvoorbeeld. Het kwestie zijn dat de meeste websitebezoekers niet weten wie jij bent of watten je doet doodmoe het moment dat ze doodmoe de landingspagina terechtkomen. Dit betekent dat elk element relevant moet zijn. Anders klikt je potentiële klant de bladzijde achterwege onderbrak noch meer terug ter komen. Voel jij den druk? Mooi. Daar begint goede content ook! Wil jouw ene landingspagina creëren die heel terdege converteert? Met dit 10 inlichtingen help ik jou graag doodop achterwege. 1. Zorg voor een goede elevator pitch Wie ben jij en wat heb jou den bezoeker te bieden? Die oplossing moeten je direct ingaan doodop jij landingspagina. Promoot jij ene bekend product, benoem dan den onderscheidende features. Als jou eentje gloednieuw product lanceert, bestaan ie belangrijk om inderdaad overheen te inleggen watten het exact handelen. Een onkundige dient te 5 seconden ter begrijpen watten jij bedoelt. Lastig? Lees ter inspiratie eens de 10 elevator pitch-voorbeelden van Aja Frost doodop Hubspot. 2. Benoem den 3 grootste baten van je product of dienst Waarom moeten ene potentiële klant zowaar zeggen strijdig jij product of voorkomendheid? Neem de 3 grootste tegoed evenals doodmoe jij landingspagina. Het zijn belangrijk om dit vanuit de lezer ter beschouwen: wat wint hij of zijkant erbij? Dáár dient dit bestuursregio van de landingspagina ingevolge ter draaien. 3. Wek vertrouwen met sociale bewijskracht Wist jou dat 93% van de consumenten aangeeft dat online reviews kip aankoopbeslissingen bezitten beïnvloed? Dit toont aan dat sociale bewijskracht onmisbaar existentie. Begrijpelijk, handschoen als ene ander beweert dat jouw product of engageren uitstekend zijn, klinkt ie ene gewichtstuk geloofwaardiger dan wanneer je de enige bent die deze zegt. Hoe meer reviews, testimonials Testimonials, hoe kom jij er aan en aan welke eigenschappen moet een uitstekende testimonial voldoen? Testimonials zijn (positieve) ervaringen van je klanten die jouw doodmoe jij webstek gebruikt door potentiële kopers ervan.. en ratings jouw kunt laten zien, hoe beter. Dit gelden risicoloos voor een landingspagina, die jou weinig tijd plus uitgestrektheid biedt voort jezelf te profileren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *